Atomic Habits – Lyssna på ljudbok på svenska

Denna banbrytande bok från James Clear är den mest omfattande guiden om hur du ändrar dina vanor och blir 1% bättre varje dag.

Atomic Habits är den mest omfattande och praktiska guiden om hur man skapar goda vanor, bryter dåliga vanor och blir bättre varje dag. Du kommer inte hitta en mer praktisk bok om ämnet vanor, förbättring och hur du kan nå dina mål.

Om du har svårt att ändra dina vanor är problemet inte du själv. Problemet är dina system och vanor.

Dåliga vanor upprepar sig själva, inte för att du inte vill ändra dig utan för att du har fel system för förändring. Detta är en av kärnfilosofierna i Atomic Habits: Din maximala kapacitet baseras inte på dina mål. Det handlar helt enkelt om hur bra dina system (vanor) är. I den här boken får du en beprövad plan som kan ta dig till nya höjder, oavsett om det gäller inom yrkeslivet eller privat.

James Clear, en av världens ledande experter på vanor, är känd för sin förmåga att destillera komplexa ämnen till enkla beteenden som lätt kan tillämpas i vardagen och i arbetet. Här drar han nytta av de mest beprövade idéerna från biologi, psykologi och neurovetenskap för att skapa en lättförståelig guide för att göra goda vanor oundvikliga och dåliga vanor omöjliga.

Längs vägen kommer du att inspireras och underhållas med sanna historier om olympiska guldmedaljörer, prisbelönta artister, företagsledare, livräddande läkare och stjärnkomiker som har använt vetenskapen kring vanor för att bemästra sitt hantverk och ta sig till toppen inom sitt område.

Atomic Habits kommer att omforma ditt sätt att tänka på framsteg och framgång och ge dig de verktyg och strategier du behöver för att förändra dina vanor – oavsett om du är ett lag som vill vinna ett mästerskap, en organisation som hoppas på att omdefiniera en bransch eller helt enkelt en person som vill sluta röka, gå ner i vikt, minska stress och nå framgång som varar.

En helt klart läsvärd bok, som du kan lyssna på hos BookBeat. Njut!

Lämna en kommentar