Rich Dad Poor Dad boken – 25 år senare

Det har gått nästan 25 år sedan Robert Kiyosakis Rich Dad Poor Dad först slog igenom på området för personlig ekonomi.

Den har sedan dess blivit den främsta boken om privatekonomi genom tiderna, översatt till dussintals språk och såld över hela världen.

Rich Dad Poor Dad är Roberts berättelse om hur han växte upp med två pappor – sin riktiga pappa och pappan till hans bästa vän, hans rika pappa – och hur båda männen formade hans tankar om pengar och investeringar. Boken slår hål på myten om att man måste ha en hög inkomst för att bli rik och förklarar skillnaden mellan att arbeta för pengar och att låta pengarna arbeta för dig.

I 20-årsjubileumsutgåvan av denna klassiker ger Robert en uppdatering av vad vi har sett under de senaste 20 åren när det gäller pengar, investeringar och den globala ekonomin. Delar genom hela boken tar läsaren “snabbspolning” från 1997 till idag när Robert bedömer hur de principer som hans rika pappa lärde ut har stått sig genom tiderna.

På många sätt är budskapen i Rich Dad Poor Dad, budskap som kritiserades och ifrågasattes för två decennier sedan, mer meningsfulla, relevanta och viktiga i dag än de var för 20 år sedan.

Som alltid kan läsarna förvänta sig att Robert kommer att vara uppriktig, insiktsfull … och fortsätta att få mer än några båtar att gunga i sin tillbakablick.

Kommer det att bli några överraskningar? Räkna med det.

Lämna en kommentar